Aanbiedingen

Welkom bij de Lage Mors - golfen met passie!

 

Golfbaan de Lage MorsGolfbaan holeGolfclubs


September-aanbieding

Golfen met zijn 2 voor de prijs van 1 in de hele maand september

In de hele maand september kunt u vanaf 15.00 uur onbeperkt met z'n tweeën golfen voor de prijs van één! De normale prijs van een greenfee bedraagt € 30,00 per persoon per dag. Nu dus voor € 15,00 per persoon zo veel holes lopen als u wilt op de Lage Mors.

Kijk op actuele baanstatus of u terecht kunt op de tijd dat u wenst te spelen. U kunt natuurlijk ook even bellen op 074-3777600.

Prijs € 15,00 p.p.

Kennismakings-golflessen

Altijd al eens willen kennismaken met golf? Vraagt u zich af of golfen misschien iets voor u is? Nog steeds de stap niet gezet? Denkt u dat golfen duur is? Dat hoeft helemaal niet. Maak eens kennis met golf door 3 proeflessen te nemen bij Roy Nijenhuis van Golfbaan de Lage Mors. Geef uw voorkeursdag aan en wij stellen een groepje samen zodat u kunt ervaren hoe leuk golfen is.

Stuur een email naar kennismaken@golfbaandelagemors.nl

Prijs € 25,00 p.p.

 Kennismakings-lidmaatschap golfclub de Lage Mors 2017

Maak kennis met de golfclub en -baan de Lage Mors. Wie lid is op een andere golfbaan kan in 2017 op de Lage Mors een kennismakingslidmaatschap afsluiten. 

Wilt u toch eens een volledig golf-lidmaatschap ervaren? Golfclub de Lage Mors heeft nu een prachtig kennismakingslidmaatschap voor een geweldige prijs.

Kennismakingslidmaatschap-aanbieding: € 299,00 p.p.

Gratis golfopleiding (GVB) bij uw jaarlidmaatschap

Als u begin 2017 een jaarlidmaatschap afsluit bij Golfclub de Lage Mors dan krijgt u uw golfopleiding er gratis bij. U wilt deze zomer al onbekommerd op de golfbaan spelen? Denk er niet langer over na! Wordt lid op de Lage Mors, leer golfen en begin met genieten!

Klik op deze link voor het lesprogramma:

Prijs € 66,50 per maand

U dient minimaal 12 maanden lid te blijven