Golfen doe je niet zomaar

Golf is een fantastische sport. Nog steeds zit er groei in het aantal golfers in Nederland. Maar golfen doe je niet zomaar. Velen onderschatten de techniek van het golfen en denken dit wel even snel te leren. Even een snelle GVB cursus een klaar is Kees. Maar zo gaat het niet. De praktijk is anders.

Golfschool

Daarom heeft Golfbaan de Lage Mors al jaren een uitstekend programma om dit fantastische spel onder de knie te krijgen. Niet een vlotte en korte cursus maar een uitgebalanceerd programma onder leiding van zeer bekwame professionals.

De laatste 10 jaar is het aantal geslaagde kandidaten meer dan 95 %. Maar dat is niet het belangrijkste.

Veel belangrijker is dat u plezier krijgt in het golfen en dat u op de golfbaan geen modderfiguur slaat. 

Alle Golf arrangementen


Oefenfaciliteiten

Golfbaan De Lage Mors heeft een mooie driving range met uitstekende oefenfaciliteiten en een volwaardige negen holes Par-70 golfbaan met een NGF B-status.

Het lesprogramma is zo opgesteld dat u al snel met een baanpermissie op deze prachtige baan oefenrondjes mag lopen. Na uw baanpermissie bereiden de professionals u in een aantal lessen voor op het GVB.

Golfclub de Lage Mors geeft regelmatig een theorieavond en de leden van de examencommissie nemen op ontspannen wijze uw examen af.

In de golfshop van de baan kunt u tegen concurrerende prijzen alles vinden wat u nodig heeft voor uw spel.

Driving range

Theorielessen en examens

De golfschool biedt golfers de mogelijkheid om theorielessen en examens af te leggen voor het behalen van Clubhandicap 54.

Hole 3
Clubhandicap 54

Clubhandicp 54 wordt uitgegeven door de NGF en staat gelijk aan het voormalige GVB. U komt u in de traditionele (handicap-)registratie van de NGF.

Hiervoor dient u aan het volgende te voldoen:

  • Behalen van het theorieexamen
  • Lopen van een Qualifying ronde o.b.v. handicap 54 met voldoende resultaat