Welkom bij de club

Golfclub de Lage Mors een aantrekkelijke en gastvrije golfclub, waarbinnen de sfeer wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.

Golflcub de Lage Mors

Golfclub de Lage Mors golft op Golfbaan de Lage Mors. Deze baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulissenlandschap met eeuwenoude eiken, is de meest uitdagende baan in onze regio, en is onderdeel van AHD. De eigentijdse 9-holes par 70 baan, ontworpen door golfbaanarchitect Frank Pont, heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De baan heeft op een aantal holes twee afslagplaatsen per kleur tee, zodat de tweede lus verrassend anders is. Spelen op de Lage Mors is voor iedere golfer een ware belevenis. Dat moet u ten minste één keer hebben meegemaakt. Bovendien kunt u tijdens uw ronde volop genieten van de prachtige flora en fauna die de baan te bieden heeft. En na afloop bent u van harte welkom in de bar en het restaurant van AHD.  

Golfclub de Lage Mors is een bij de NGF aangesloten golfvereniging die de B-status heeft. Deze vereniging verzorgt voor haar leden de GVB en handicap registratie, neemt GVB-examens af, organiseert wedstrijden en geeft een clubblad "Fore-You" uit.