De Lage Mors

De Lage Mors een aantrekkelijke en gastvrije golfclub, waarbinnen de sfeer wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.

Vele commissies, bemenst door enthousiaste vrijwilligers, zorgen voor een bruisend verenigingsleven. Zo organiseren wij het hele jaar door onderlinge wedstrijden, worden regellessen gegeven, wordt de handicap van onze leden bijgehouden, kennen we golfbuddies, golfmentoren en marshals, doen we met een aantal teams mee aan NGF- en IGolfMIX! -competitie, en worden er periodiek evenementen georganiseerd.Golfclub de Lage Mors is een bij de NGF aangesloten golfvereniging die de B-status heeft. Deze vereniging verzorgt voor haar leden de GVB en handicap registratie, neemt GVB-examens af, organiseert wedstrijden en geeft een clubblad "Fore-You" uit.

Golfbaan en Golfclub zijn gescheiden organisaties welke natuurlijk nauw samenwerken. De Golfbaan en Golfclub kennen elk een eigen lidmaatschap.

Sinds 3 november 2005 bestaat de Golfclub de Lage Mors officieel als vereniging. Maar ook al vóór het officiële bestaan van de verenging was de er sprake van een activiteitencommissie die met grote regelmaat wedstrijden en toernooien organiseerde.

Het oprichten van een officiële, bij de NGF aangesloten vereniging is een extra impuls voor een bloeiend verenigingsleven.


Fore You - nieuwsbrief

Maandelijks brengt de redactie een digitale nieuwsbrief uit.


Contact

Golfclub de Lage Mors
Sportlaan 7
7491 DG  Delden
E-mail: secretariaat@golfclubdelagemors.nl