Nieuws van de Lage Mors

Hieronder vindt u een aantal nieuwsberichten van de Lage Mors. Verder wordt er gepubliceerd in de Fore You en de openbare facebook-pagina's van Golfbaan de Lage Mors en Golfclub de Lage Mors.


NGF competitieteams

07-04-2023

In het besloten deel van de website vind u het overzicht van de vijf teams van onze golfclub De Lage Mors die meestrijden in de NGF competitie. Via de onderstaande link kunt u rechtstreeks naar de competitiesite van de NGF om alle uitslagen te zien.


CK Single Matchplay

07-04-2023

Beste golfers en golfsters,
In het besloten gedeelte vindtt u het schema voor de Clubkampioenschappen Single Matchplay 2023 (CK single matchplay).
We spelen dit jaar in een poule vorm van 4 wedstrijden. Voor de dames zijn er twee poules, heren spelen in vier poules. De poulewedstrijden graag spelen voor 29 augustus, spreek dit dus met elkaar af, Mailadres of tel.nummers zijn te vinden op de website.
Mail of app de uitslag zo speodig mogelijk na de wedstrijd naar wedstrijdcommissie.
Na de pulewedstrijden gaat het clubkampioenschap verder in de halve finales, een knock out fase.

Rense Huizing en Fred Consent


Algemene Leden Vergadering 2023

21-03-2023

In het besloten deel van de website vind u onder het kopje ALV de conceptnotulen van de Algemene Leden Vergadering die 15 maart jongstleden is gehouden te Delden. Tevens vind u daar de diverse documenten die tijdens de ALV zijn besproken


Overijssels Golf Kampioenschap

Golfclub de Lage Mors vormt zondag 1 oktober het decor voor de 11e editie van het Overijssels Golf Kampioenschap.
Alle acht golfverenigingen uit Overijssel vaardigen hun beste drie heren en drie beste dames af. De achtenveertig deelnemers spelen om de beste dame/heer prijs en om een teamprijs.
De deelnemende golfclubs zijn Driene(Hengelo), de Lage Mors(Delden), de Koepel(Wierden), Golfclub Zwolle(Zwolle), Twentsche Golfclub(Ambt Delden), Het Rijk van Sybrook(Enschede), Sallandsche Golfclub(Diepenveen) en Hooge Graven(Ommen).
Vanaf 10.00 uur wordt er gestart in flights van 4 personen. Rond 18.00 uur is de uitslag bekend en zal de prijsuitreiking plaatsvinden.