Bedrijfsleden Golf & Businessclub de Lage Mors

De businessclub van de Lage Mors worden vertegenwoordigd door de volgende bedrijven.


Berghorst Hengelo Drankengroothandel

Al meer dan 100 jaar groothandel in dranken, een eigen wijnkoperij en distilleerderij. Tevens actief in Horeca Vastgoed.

Alom bekend zijn onze eigen distillaten Twentsch Kuiernat & Zwiegöllie. Samen ook wel bekend als het “Twentsch Onderonsje”.

Multibrand in bieren; Grolsch, Brand, Heineken, Amstel, Warsteiner en sinds kort ook Twents Premium Pilsner, Twents Wit en Twents Rosé bij ons verkrijgbaar van de Twentse Bierbrouwerij uit Hengelo.

Berghorst Hengelo BV
Berghorst Hengelo Drankengroothandel

BidFood

Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt. Wij zijn onze klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Deli XL

Waar professionals elkaar vinden

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Bidfood Hengelo

Facility Trade Group

Feel the expertise

Facility Trade Group is een groep van specialistische totaalleveranciers in reinigingssytemen en -machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert u altijd van de beste koop.

Wat wij doen

Blue Wave

Fysiotherapie Hof van Twente

Fysiotherapie 'Hof van Twente' (FHT) is al sedert 1980 uw vertrouwde partner bij de behandeling van klachten aan het houding– en bewegingsapparaat.

Fysiotherapie Hof van Twente

De medewerkers van het FHT hebben zich continu van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte gehouden. 
Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn op het FHT zijn BIG geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie, het KNGF.

Dit kwaliteitsregister is de borging voor het leveren van kwalitatieve fysiotherapie. Een onderdeel van dit register is de verplichte bij– en nascholing. Zodoende zijn de fysiotherapeuten, die naast de verplichte scholing ook nog de eigen vakinhoudelijke scholing volgen, altijd up to date.

Fysiotherapie Hof van Twente

Grolsche Bierbrouwerij

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615.

Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede.

Nederland is de thuismarkt van Grolsch, hier ligt dan ook het zwaartepunt van de commerciële activiteiten.

Grolsch brouwt uitsluitend bier en richt zich op het premium segment van de markt. Het sterke merk Grolsch staat daarbij centraal. De kracht van het merk vindt zijn oorsprong in 'Vakmanschap is Meesterschap' en in de unieke beugelfles. Het innovatief en creatief vermogen van Grolsch is aanzienlijk.

 

 
Grolsche Bierbrouwerij

Hemaku

Hemaku Beheer BV is actief op het gebied van Desktop Publishing, Direct Mailings, het voeren van complete administraties alsmede organisatieadviezen.

Hemaku

De DTP-afdeling staat bekend om haar snelle en efficiënte werkwijze en kent een diverse tevreden klantenschare door het hele land.

Van een simpele uitnodiging tot complete syllabi voor opleidingsinstituten. Alles is mogelijk. Ook het onderhouden van grote adressenbestanden en het van A tot Z verzorgen van hieraan gekoppelde, vaak gepersonaliseerde mailingen behoort tot onze core business.

Hemaku Computing®  


Huiskes Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 7 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen de grootste dealer in Volkswagen personenauto's, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en koda, in Twente en de Achterhoek.

Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep uit twee schadebedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuur, een bedrijfswagenombouwcentrum en een autoaanpassingscentrum.

Met zo'n 270 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto's en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven. Topsport dus! 

Huiskes Kokkeler Hengelo

 

Huiskes Kokkeler

IngRo Golf en Sport

IngRo Golf en Sport biedt een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan golfkleding en accessoires. Wij voeren Callaway kleding, clubs en accessoires als hoofdmerk.

IngRo Golf en Sport

In aanvulling op het golfassortiment bieden wij ook enkele andere sport gerelateerde producten aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn koel- en heatvesten en sporttassen/rugzakken en bijbehorende accessoires.

Naast advies over onze eigen producten, bent u ook van harte welkom voor algemene informatie en tips op gebied van golfkleding en accessoires. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende service!

Voor een aantal producten kunt u gebruik maken van het voordelig en makkelijk online winkelen. Indien u de producten liever “LIVE” wilt zien, voelen en passen bent u van harte welkom in onze shop. 

 


MTselect

Talent dat werkt!

Werving en selectie is mensenwerk. Bij MTselect draait daarom alles om persoonlijk contact en de zoektocht naar mensen en hun talent. Mensen maken immers het verschil.

MTselect BV
Partner vestiging Leusden
 
MTselect

Reclame Totaal

Professionals in visuele communicatie.

Reclame Totaal

Uw bedrijf "pakkend" te visualiseren in zowel digitale als tastbare vorm. Waarmee u uw markt optimaal bereikt. Onze houdbare marketingconcepten versterken de groei van uw bedrijf, wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten als partner in de ontwikkeling van succesvolle marktstrategieën! Intensief persoonlijk contact is de basis voor ons, als innovatieve totaalleverancier met een ontzorgend karakter.

Onze dienstverlening kent 4 hoofdgroepen:

  • Grafisch ontwerpstudio
  • Internet dienstverlening
  • Reclameprojecten
  • Marketingcampagnes
Reclame Totaal 

Vos Golf & Sport

Passie voor de sport

Toen Albert Timmerman (eigenaar) in 2002 is gestart met golfen, inmiddels heeft hij handicap 9,5, zag hij op veel golfbanen tekortkomingen in het onderhoud. Hij zag zeer vochtige banen, maar ook banen waar totaal verkeerde grassen groeiden.
Hij dacht dat kan beter, veel beter. Hij had de overtuiging dat hij met zijn bedrijf (Vos Ruinerwold BV) door toepassing van de juiste cultuur technieken betere banen zou kunnen aanleggen c.q. verbeteren. Zo werd de uitbreiding van Tiendeveen met 9 holes de eerste klus. Sindsdien is Vos betrokken geweest of nog betrokken bij de aanleg en/of het onderhoud van tal van banen in Noord Nederland, met uitbreiding naar de rest van Nederland.

Het motto van Albert is vooral gebruik je boerenverstand, houdt het simpel.

 

Vos Golf & Sport

Vrumona - Lipton Icetea

Vrumona Lipton Icetea

Met Vrumona kiest u voor een partner die vier essentiële voordelen biedt: betrouwbaarheid, een maatwerk aanpak, een topassortiment frisse dranken en de kennis, ervaring en inzet om samen met u meer rendement uit fris te halen.


Startduurzaam

Wij zijn Startduurzaam, uit Almelo. Wij helpen mensen bij het verduurzamen van hun woning door middel van individueel advies op basis van jarenlange ervaring, met gecertificeerde partners en de best mogelijke materialen.

Wij hebben korte interne lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen en onze relaties snel van dienst kunnen zijn bij wat zij ook maar nodig hebben.

Ook helpen we graag bij het aanvragen en berekenen van subsidies, die het financieel extra aantrekkelijk kunnen maken om te kiezen voor bijvoorbeeld het isoleren van de spouwmuur, de vloer, of het dak.

Startduurzaam
Startduurzaam