Bedrijfsleden Golf & Businessclub de Lage Mors

De businessclub van de Lage Mors worden vertegenwoordigd door de volgende bedrijven.


Beckmann Installatie groep

Beckmann Groep BV is een multidisciplinaire elektrotechnische organisatie.

Ondersteunend
Door jarenlange ervaring in de industriële sector is Beckmann Groep uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de realisatie van nieuwe projecten en instandhouding van bestaande installaties.

Samenwerkend
In nauw overleg met onze opdrachtgevers hebben wij vele installaties ontworpen en gerealiseerd, waarbij Beckmann vanaf de initiatiefase tot en met de instandhouding betrokken was. Door nauwe samenwerking met onze relaties in de gehele keten realiseren wij samen oplossingen vanuit een integrale gedachte.

Beckmann groep

Berghorst Hengelo Drankengroothandel

Al meer dan 100 jaar groothandel in dranken, een eigen wijnkoperij en distilleerderij. Tevens actief in Horeca Vastgoed.

Berghorst Hengelo Drankengroothandel

Alom bekend zijn onze eigen distillaten Twentsch Kuiernat & Zwiegöllie. Samen ook wel bekend als het “Twentsch Onderonsje”.

Multibrand in bieren; Grolsch, Brand, Heineken, Amstel, Warsteiner en sinds kort ook Twents Premium Pilsner, Twents Wit en Twents Rosé bij ons verkrijgbaar van de Twentse Bierbrouwerij uit Hengelo.

Berghorst Hengelo BV

De Enk Groen en Golf

Bij de Enk hebben we een passie voor groen. Met de specifieke kennis en ervaring richten we ons binnen de groensector op de aanleg en het onderhoud van golfbanen, daktuinen en terreininrichting.

In de golfsport draait alles om nauwkeurigheid. De Enk Groen en Golf zorgt voor een uitstekende ondergrond. Wij zijn marktleider in realisatie en onderhoud van golfbanen. Zo ook hebben wij Golfbaan de Lage Mors gerealiseerd.

De Enk Groen en Golf

Bennekomseweg 128
6871 KH RENKUM
T. 0317 - 72 70 00
W. www.deenkgroenengolf.nl
E. info@deenkgroenengolf.nl

De Enk Groen en Golf

BidFood

Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt. Wij zijn onze klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Deli XL

Waar professionals elkaar vinden

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.

Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Bidfood Hengelo

Dijkoraad

Al meer dan 50 jaar is Dijkoraad B.V. actief als Raadgevend Ingenieursbureau voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Door jarenlange ervaring hebben wij ons gepositioneerd als full-service bureau. Wij leveren maatwerk voor de volgende werkgebieden: gezondheidszorg, utiliteit, onderwijs, retail en informatietechnologie of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud. 

Elk project is belangrijk. Wij onderscheiden ons dan ook door een eigen, klantgerichte aanpak die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. De ideeën die bij de opdrachtgever leven worden door ons bureau naar waarde geschat, geïnterpreteerd en indien mogelijk verwerkt in het project. De opdrachtgever wordt betrokken bij alle processen binnen het project: van de ontwerpfase tot aan de nazorg. Zo werken onze ervaren specialisten samen met de opdrachtgever aan de beste oplossing.

Dijkoraad

Facility Trade Group

Feel the expertise

Blue Wave

Facility Trade Group is een groep van specialistische totaalleveranciers in reinigingssytemen en -machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert u altijd van de beste koop.

Wat wij doen


Fysiotherapie Hof van Twente

Fysiotherapie 'Hof van Twente' (FHT) is al sedert 1980 uw vertrouwde partner bij de behandeling van klachten aan het houding– en bewegingsapparaat.

De medewerkers van het FHT hebben zich continu van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte gehouden. 
Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn op het FHT zijn BIG geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie, het KNGF.

Dit kwaliteitsregister is de borging voor het leveren van kwalitatieve fysiotherapie. Een onderdeel van dit register is de verplichte bij– en nascholing. Zodoende zijn de fysiotherapeuten, die naast de verplichte scholing ook nog de eigen vakinhoudelijke scholing volgen, altijd up to date.

Fysiotherapie Hof van Twente
Fysiotherapie Hof van Twente

Van Gansewinkel Regio Oost-Nederland

Afval bestaat niet.

Van Gansewinkel

Bij Van Gansewinkel zien we afval als het begin van iets moois. 

Wij geven afval liever een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Ook van uw afval maken we iets moois. 

Dat start met zoveel mogelijk aan de bron gescheiden inzameling.

Van Gansewinkel
 

Giesen Arbo & Veiligheid

Giesen Arbo & Veiligheid is een onafhankelijk adviesbureau en zorgt ervoor dat u grip krijgt op de belangrijkste zaken die u voor de arbowet geregeld dient te hebben.

U kunt denken aan risico-inventarisaties, begeleiden preventiemedewerker, uitvoeren van risico-analyse van machines, VCA begeleiding en veiligheidskundige begeleiding bij bodem(water)verontreinigingen.

Geregistreerd hoger veiligheidskundige Ir. Fons Giesen heeft na 15 jaar gewerkt te hebben als veiligheidskundig adviseur de stap genomen een eigen adviesbureau op te zetten. Giesen Arbo & Veiligheid is een onafhankelijk adviesbureau. Dienstverlening geschiedt op projectbasis, waarbij voor een bepaalde duur  de werkzaamheden worden afgesproken. Giesen Arbo & Veiligheid heeft contacten met deskundigen  van andere adviesbureaus, onder andere voor collegiaal overleg en het op peil houden van kennis, maar ook om vraagstukken door te geven aan de juiste deskundigen indien deze niet zelf opgelost kunnen worden.

 

Giesen Arbo & Veiligheid

Grolsche Bierbrouwerij

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615.

Grolsche Bierbrouwerij

Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede.

Nederland is de thuismarkt van Grolsch, hier ligt dan ook het zwaartepunt van de commerciële activiteiten.

Grolsch brouwt uitsluitend bier en richt zich op het premium segment van de markt. Het sterke merk Grolsch staat daarbij centraal. De kracht van het merk vindt zijn oorsprong in 'Vakmanschap is Meesterschap' en in de unieke beugelfles. Het innovatief en creatief vermogen van Grolsch is aanzienlijk.

 

 

Hemaku

Hemaku Beheer BV is actief op het gebied van Desktop Publishing, Direct Mailings, het voeren van complete administraties alsmede organisatieadviezen.

De DTP-afdeling staat bekend om haar snelle en efficiënte werkwijze en kent een diverse tevreden klantenschare door het hele land.

Van een simpele uitnodiging tot complete syllabi voor opleidingsinstituten. Alles is mogelijk. Ook het onderhouden van grote adressenbestanden en het van A tot Z verzorgen van hieraan gekoppelde, vaak gepersonaliseerde mailingen behoort tot onze core business.

Hemaku Computing®  

Hemaku

Huiskes Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 7 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen de grootste dealer in Volkswagen personenauto's, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en koda, in Twente en de Achterhoek.

Huiskes Kokkeler

Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep uit twee schadebedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuur, een bedrijfswagenombouwcentrum en een autoaanpassingscentrum.

Met zo'n 270 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto's en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven. Topsport dus! 

Huiskes Kokkeler Hengelo

 


IngRo Golf en Sport

IngRo Golf en Sport biedt een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan golfkleding en accessoires. Wij voeren Callaway kleding, clubs en accessoires als hoofdmerk.

In aanvulling op het golfassortiment bieden wij ook enkele andere sport gerelateerde producten aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn koel- en heatvesten en sporttassen/rugzakken en bijbehorende accessoires.

Naast advies over onze eigen producten, bent u ook van harte welkom voor algemene informatie en tips op gebied van golfkleding en accessoires. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende service!

Voor een aantal producten kunt u gebruik maken van het voordelig en makkelijk online winkelen. Indien u de producten liever “LIVE” wilt zien, voelen en passen bent u van harte welkom in onze shop. 

 

IngRo Golf en Sport

MTselect

Talent dat werkt!

MTselect

Werving en selectie is mensenwerk. Bij MTselect draait daarom alles om persoonlijk contact en de zoektocht naar mensen en hun talent. Mensen maken immers het verschil.

MTselect BV
Partner vestiging Leusden
 

PeopleCoaching

Wij begeleiden bedrijven, teams en individuen bij het zoeken en vooral vinden van antwoorden en oplossingen.

Bij onvrede, verandering en onbegrip op de werkvloer kun je door verstandig met emoties om gaan en je aandacht meer te focussen verbetering tot stand brengen. Zo creëer je meer zelfvertrouwen, bewustwording en betere communicatie bij jouw medewerkers dat leidt tot zelfstandig werkende teams.

Wij werken vanuit passie. Onze benadering is dat zowel bij de individu als het bedrijf de kracht van binnenuit komt. Van belang is waar ligt de hartstocht en wat wil je bereiken. Werken vanuit passie levert het meeste rendement op!

PeopleCoaching BV
PeopleCoaching

Postma Snelvries

Postma Snelvries
Postma Snelvries B.V.

Gerben Postma

Breukersweg 6
7471ST  GOOR

T. +31(0)547 260401
F. +31(0)547 275529

E. info@postmasnelvries.nl
W. www.postmasnelvries.nl

 


Primat Project Service

Bewuste keuze voor specialisme.

Primat Projectservice is sinds 1999 een onmisbare schakel tussen werkgevers en werknemers als het gaat om het verlenen van technische bijstand voor engineering en constructie.

Met onze aanpak neemt Primat werkgevers nog meer werk en zorg uit handen, door de snelle en vakkundige uitvoering van engineeringswerkzaamheden en/of constructie begeleiding.

Omdat Primat Projectservice passie heeft voor techniek en wars is van overbodige overhead, is onze dienstverlening voor zowel werkgevers als werknemers transparant en financieel heel aantrekkelijk.

Primat Project Service

Reclame Totaal

Professionals in visuele communicatie.

Reclame Totaal

Uw bedrijf "pakkend" te visualiseren in zowel digitale als tastbare vorm. Waarmee u uw markt optimaal bereikt. Onze houdbare marketingconcepten versterken de groei van uw bedrijf, wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten als partner in de ontwikkeling van succesvolle marktstrategieën! Intensief persoonlijk contact is de basis voor ons, als innovatieve totaalleverancier met een ontzorgend karakter.

Onze dienstverlening kent 4 hoofdgroepen:

  • Grafisch ontwerpstudio
  • Internet dienstverlening
  • Reclameprojecten
  • Marketingcampagnes
Reclame Totaal 

Vrumona - Lipton Icetea

Met Vrumona kiest u voor een partner die vier essentiële voordelen biedt: betrouwbaarheid, een maatwerk aanpak, een topassortiment frisse dranken en de kennis, ervaring en inzet om samen met u meer rendement uit fris te halen.

Vrumona Lipton Icetea