De Lage Mors

De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.

De baan is ontworpen door Frank Pont en in april 2008 geopend. In september 2008 heeft de NGF de golfbaan qualifying verklaard en de golfclub de B-status toegekend.

De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken. De eigentijdse 9 holes par 70 baan, ontworpen door de golfbaan architect Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens.


Buggys en handicarts

Golfclub de Lage Mors beschikt over 4 buggy's. Voor handicart-houders geldt een aangepast tarief

Indien u pashouder bent van de stichting Handicart kunt u deze tegen gereduceerd tarief huren. In dat geval spreken we niet van een buggy maar van een handicart.

  • Buggy: Electrische buggy die tegen standaartarief wordt verhuurd.
  • Handicart: Electrische buggy die tegen gereduceerd handicart-tarief wordt verhuurd.
Tarieven:
Buggy en Handicart

Locker ruimte

Voor wie zijn trolley wil opslaan op de Lage Mors is er een locker ruimte beschikbaar

Locker ruimte

Gofbaan de Lage Mors heeft een aantal lockers ter beschikking voor wie zijn golftas op de baan wil opslaan. U zorgt zelft voor uw eigen slot om de locker te sluiten.

  1. Standaard locker: : 60x60x120 cm (bxdxh)
  2. Grote locker: 60x80x120 cm (bxdxh, vooral geschikt voor electrische trolleys)

Prijs per jaar
Standaard locker € 70,00
Grote locker per jaar € 85,00

Het volgende is van toepassing:


Duurzaam beheer & GEO certificering

Goed omgaan met de wereld om ons heen met het oog op de toekomst. Onze golfbaan streeft naar het GEO certificaat.

Het besef breekt door dat er grenzen zijn aan de groei. Goed omgaan met de wereld om ons heen met het oog op de toekomst. Duurzaam dus. Onze golfbaan gaat daarin mee en streeft naar het GEO certificaat. In de nieuwsbrief van oktober 2017 heeft u daarover kunnen lezen.

In de afgelopen maanden zijn we als GEO-commissie druk bezig geweest te inventariseren wat de mogelijkheden, kansen en problemen zijn die daarbij komen kijken. Wat moeten we behouden, waar kan de natuur een handje worden geholpen, op welke wijze kunnen we de invloed van bemesting, bestrijdingsmiddelen en energieverbruik verminderen.

In de afgelopen maanden heeft de GEO-commissie o.a. voor het natuur-aspect planten en dieren op de golfbaan geïnventariseerd, geholpen door externe deskundigen. We hebben nu een beeld wat er vliegt, loopt, zwemt en groeit op de golfbaan en de directe omgeving.

Duurzaam beheer